diumenge, 8 de febrer del 2015

PP i Ciutadans donen el seu suport a Hospitalet a una missa de contingut nazi feixista

Traducció del Comunista.net  28/1/15 per l'Estació Collserola
naciodigital

 
La parròquia de la Concepció d'Hospitalet del Llobregat, escenari d'una liturgia amb fins i tot, estàndards de la Divisió Azul.

PP, Ciutadans, Vox, PxC, Somatenes i altres entitats ultres fan suport.



Imatges de la parròquia amb les autoritats durant la Missa Foto: Hermandad de Legionarios Facebook



Una imatge de la missa legionaria. Foto: Hermandad de legionarios


Una imatge del banderín de la Divisió Azul Foto: Hermandad de Legionarios

El passat diumenge dia 25 de gener, la parròquia de la Concepció d'Hospitalet del Llobregat va ser l'escenari de el "acte patriótico" batejat com "“Misa en Sufragio de Todos los fallecidos recientemente en Acto de Servicio de los Cuerpos y Fuerzas de Seguridad del Estado y Otros Colectivos que Velan los 365 Días miedo Nuestra Seguridad “. Un acte espoleado per Jesús Cañadas, Yasmina Caballero, Paco Durán i un vell conegut de l'españolismo com Manuel Parra.

La Missa, de la qual hi ha un bon testimoniatge gràfic, va explicar amb la presència d'un vistós grup de Legionarios de la Hermandad de Antiguos Caballeros Legionarios de Barcelona, ​​representantes del Cuerpo Nacional de Policía, de la Guardia Civil y los Mossos així com de la delegació del Govern a Catalunya.

Destaca en l'escenografia una multitud d'estàndards entre els quals es distingeix el de la 2dóna bandera del Capità Huidobro, destacat heroi de la "Divisió Azul" o, concretament, de la Legió Azul, soldats franquistes dels Terços que es va quedar lluitant amb els nazis en el front oriental durant la Segona Guerra Mundial.

A l'acte també van assistir Daniel Ordóñez, regidor de PxC en L'Hospitalet, Jaime Padilla, PxC Esplugues i representants de Vox. Així mateix, l'eucaristía tenia el suport del PP, Ciutadans, SomaTemps, Espanya i Catalans, Convivència Cívica Catalana o Fes-te Sentir.
Una imatge de la missa legionaria. Foto: Germanor de legionarios

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada