dilluns, 21 d’abril del 2014

Demanen el cap d’Ignacio Cosidó per tolerar l’exhibició de simbologia nazi a Mestalla

Foto captura pantalla web israelacatalunya.blogspot
L’entitat Israel a Catalunya considera que el màxim responsable del CNP hauria d'haver evitat l’exhibició de simbologia nazi a Mestalla, tal com recull la Llei de l’Esport

L’entitat “Israel a Catalunya” ha demanat per carta al ministre de l’interior, Jorge Fernández Díaz, que cessi d’immeditat el Director General de la Policia, Ignacio Cosidó, “per l'alarma social generada i la repercussió internacional” de l’exhibició de símbols nazis dins i fora del camp de Mestalla. L’entitat té previst també denunciar Cosidó a la Fiscalia per la passivitat dels agents del CNP. L’entitat també denuncia que  tot i l’elevada presència policial, “la Fan Zone dels seguidors del Real Madrid estava presidida per una bandera nazi del III Reich instal·lada per membres de la facció neonazi UltraSSur sense que els agents del CNP fessin complir la Llei aixecant acta de comís i imposant sancions administratives als autors d'aquest acte execrable”.

Ultratge a la senyera 
L’entitat assegura que: “Per a més inri, els neonazis van cremar una bandera catalana sense que els agents del CNP presents a l'indret fessin cap tipus d'actuació per evitar l'ultratge de la bandera de la Comunitat Autònoma de Catalunya.” 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada