dijous, 16 de gener del 2014

Atac feixista Ateneu Popular de Sitges

Llibertat.cam 14/1/14
Durant la matinada de dimarts 14 de gener el local social de l'Ateneu Popular de Sitges ha patit una agressió de caràcter feixista per part d'uns desconeguts.
 
Amb esprai de pintura negra han escrit "Fora" i "Visca Espanya" (en català) a sobre el vitrall de la porta i part de la façana, incloent-hi el portal d'accés pels veïns de l'edifici. Tanmateix, han guixat el seguit de logotips identitaris de l'Ateneu (Països Catalans, Lluita antipatriarcal, Socialisme i un margalló, que simbolitza la comarca del Garraf), així com també un cartell d'Arran (organització nacional de joves de l'Esquerra Independentista).
 
Han llançat bosses de brossa -que ha quedat escampada arreu- contra la façana i, per tal d'arrodonir la seva obra pictòrica, hi han afegit dues creus cèltiques (símbol habitualment utilitzat per l'extrema dreta espanyola) i una esvàstica.
 
Els col·lectius que conformem l'Esquerra Independentista de Sitges (Ateneu Popular, Arran, Sindicat COS i CUP) han manifestat "que cap agressió no ens farà defallir. Ben al contrari, episodis lamentables com aquests, a mans de gent que s'enorgulleix de tenir la creu gammada com a símbol, ens reafirmen en les nostres conviccions i ens donen encara més força per continuar la nostra lluita envers un país lliure i socialista".
      

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada