dijous, 11 de juliol del 2013

Els falangistes es queden sense restaurant a Olot


Dues organitzacions feixistes hi han convocat un acte de commemoració del 18 de juliol aquest dissabte

Vilaweb.cat - Dimecres  10.07.2013
Les organitzacions feixistes Acción Juvenil Espanyola i Movimiento Falangista de España commemoraran aquest dissabte a Olot l'aniversari del cop d'estat franquista del 18 de juliol de 1936. La commemoració, denunciada pel col·lectiu Unitat contra el Feixisme, ha mogut molta polèmica i ha mobilitzat entitats i partits de la comarca per impedir que s'arribi a fer. Fins i tot el restaurant on els falangistes tenien previst fer dissabte el 'dinar de germanor', la Deu, ha acabat anul·lant la reserva, segons que ha confirmat a VilaWeb el restaurant mateix.

Durant el dinar hi havia prevista la intervenció d'Agustín Castejón Roy, ex-governador civil de Tarragona. Els falangistes també tenen programat de fer una missa a l'església del Carme i una ofrena floral a la creu del Trial.

Justament avui Unitat Contra el Feixisme i el Racisme de la Garrotxa ha convidat a participar totes les associacions, col·lectius, organitzacions, partits polítics i persones a títol individual a una reunió al Consell de Cooperació d'Olot per a acordar quina ha de ser la resposta des de la societat civil olotina a aquesta convocatòria feixista. 'Creiem que hi ha d'haver una resposta massiva i unitària envers aquest acte d'apologia del feixisme', diu l'entitat en un comunicat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada