dijous, 1 de març del 2012

Operació Garzón contra l'independentisme català

 from Llibertat.cat on Vimeo.
Aporta el teu gra de sorra
Una memòria compartida, un documental de tots

Benvolgut/da company/a,

ens posem en contacte amb tu per demanar-te si podem comptar amb el teu ajut. Llibertat.cat acaba de posar en marxa una campanya de micromecenatge per tal d'obtenir finançament per realitzar el documental: Operació Garzón contra l'independentisme català. Com el seu nom indica, serà un documental que abordarà l'onada repressiva que va impulsar el jutge Baltasar Garzón contra l'independentisme català l'any 1992 coincidint amb els Jocs Olímpics. Aquest any, en motiu del 20è aniversari dels Jocs, pots suposar que la cosa anirà d'aniversaris i pompa al voltant de Barcelona '92.

Doncs bé, els impulsors del documental ens hem proposat treure l'Operació Garzón del silenciament perquè tothom conegui l'altra cara dels Jocs a casa nostra. Recordar-lo, explicar-lo i donar-lo a conèixer. Però no ho podem fer sols ja que per fer un documental amb cara i ulls es necessiten recursos. La fita és de 6.000 euros per garantir un documental mínimament de qualitat. Per això hem decidit engegar una campanya de micromecenatge, la millor manera d'aconseguir la implicació del màxim nombre de persones.

El propòsit és que tothom hi posi el seu gra de sorra, i no només col·laborant-hi econòmicament, sinó també escampant la idea i fent córrer la pàgina web perquè tothom qui vulgui hi participi.

Fes-ne difusió

Aquí algunes referències d'utilitat per poder fer-ne difusió i trobar informació:
Pàgina web del verkami:
Pàgina web del documental:
Vídeo de la roda de premsa: http://vimeo.com/37611655
Etiqueta twitter: #operaciógarzón

Per qualsevol dubte pots enviar un correu a operaciogarzon@llibertat.cat

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada