dissabte, 11 de juny del 2011

Reportatge Latituds L'Altra Itàlia


El reportatge de Latituds "L'Altra Itàlia" s'emet aquest diumenge dia 12 de juny a les 20.15 pel canal 33, amb una reemissió el dimecres 15, a les 18.40, també pel canal 33. Per internet, el podràs veure a partir d'aquest divendres a la nostra web.

Pep Nogueroles i Garcia
Latituds
http://blogs.tv3.cat/latituds

Milers d’italians viuen exiliats a Barcelona. Han marxat del seu país fugint de la situació política, cultural i moral amb Silvio Berlusconi. A Barcelona hi ha un grup molt actiu de resistència a aquesta situació, Altraitalia, que a més vol recuperar la memoria històrica de l’antifeixisme a Espanya.

L'associació Altraitalia ha presentat davant de l’Audiència Nacional espanyola una denúncia per crims de lesa humanitat contra l’estat italià, pels sagnants bombardejos de l’aviació feixista contra Barcelona, entre els anys 1937 i 1939, on van morir milers de persones civils.

Altraitalia també lluita des de Barcelona contra la Itàlia de Berlusconi. I és que el primer ministre controla la majoria de mitjans de comunicació italians, però també és accionista majoritari de cadenes de televisió espanyoles, com Telecinco i Cuatro. I aquí l’estil de fer televisió bersluconià, amb la “teleporqueria”, s’ha imposat amb força.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada