divendres, 27 de maig del 2011

Els Mossos atacant al poble- Tothom a pl. Catalunya. Convocatòries per avui. Comunicat

Barcelona anys 70

Els cossos de repressió de l'Estat sigui central o autonòmic serveixen sempre per al mateix per a copejar al poble i fer veure que això és normal.

En aquest pais van matar als nostres avis, pares o germans; van pegar, van torturar, van empresonar als nostres pares i germans, ens van perseguir i ens van pegar a nosaltres mateixos, i ara peguen i persegueixen als nostres fills i néts, unes vegades per que ja no hi ha eleccions i altres pel papa de Roma, davant mia vaig veure aquell dia com es duien als xavals davant de la meva cara per anar pel carrer després de la manifestació contra un estadista antidemocràtic d'un seudo estat nascut de la signatura de Mussolini.

Estic completament en desacord amb el titular que europapress dóna a aquest vídeo, no hi ha cap batalla sol repressió com sempre pura i dura

MJBarrerioLG
Barcelona avui

extensio acampadabcn
27 de maig de 2011 14:18
Assumpte: Tothom a pl. Catalunya. Convocatòries per avui. Comunicat.

Molt bones,

Des de la comissió extensió us volem fer arribar les convocatòries d'avui en resposta a l'intent de desallotjament de plaça de Catalunya.

16h: Cassolades i cercaviles a alguns barris (posa't en contacte amb la teva assemblea de barri).

17h: Manifestació contra la retallada de sanitat. Pl. Colón.

19h: Concentració a Plaça Catalunya

21h: Gran cassolada a plaça Catalunya.

Tan sols dir que ara mateix la resposta de la gent està sent boníssima. Després d'hores de resistència i desobediència no violenta, la policia està abandonant la plaça enmig de l'esbroncada popular. La plaça torna a ser del poble!

Feu difusió als vostres col·lectius, ciutats, assemblees de barri, organitzacions, etc. Adjuntem una octaveta informativa que circulava aquest matí pels veïns, i enganxem a continuació el comunicat que s'ha tret des d'acampada bcn.

La repressió no ens aturarà!! Juntes ho podem tot!

Ens veiem a plaça Catalunya i als carrers.
PD: Han desallotjat les acampades de Tarragona i Lleida i ho estan intentant a Badalona. Màxima solidaritat i suport pels companys.
_____________________________________________

No es pot desallotjar un poble indignat! Puig Dimissió!

Avui a les 7h del matí els Mossos d'esquadra han encerclat l'acampada que hi ha a Plaça Catalunya, en una vulneració de drets flagarant. Sense previ avís, i amb la ridícula excusa de la neteja, han procedit a destrossar tots els materials creats durant 12 dies d'ocupació de la plaça Catalunya, la plaça de la dignitat.

La solidaritat amb les 400 persones que dormien al bell mig de la plaça ha començat a ocupar els límits d'aquesta amb una sentada pacífica. La solidaritat de milers de barcelonins i barcelonines que han vingut cap a la plaça és la que ha impedit que desallotgessin totalment a hores d'ara el campament. La resposta de la Brigada Mòbil dels Mossos d'Esquadra i efectius de la Guàrdia Urbana ha estat totalment desproporcionada, ferint a qui estava assegut o a qui demostrava pacíficament la seva indignació envers el desallotjament, a hores d'ara amb la constància de més de 40 ferits. Ens remetem a les imatges de la violència policial que corren per la xarxa internet per constatar que les persones solidàries estaven assegudes a terra tranquil·lament i que agents policials han carregat contra elles amb porres i també amb pilotes de goma. Sense la placa identificatòria -obligatòria segons la llei vigent-, amb la cara tapada per evitar un reconeixement fotogràfic i actuant amb total impunitat contra la gent que està posant sobre la taula una veu que fa anys restava silenciada. Una veu que ara parla clar i que té el suport social, amb els barris en peu de lluita, amb uns pobles que també estant acampant a les seves ciutats o pobles cridant que estan indignades! I que ja s'ha acabat el patir-ho soles, ho farem juntes per construir una alternativa al sistema.

La lluita de les indignades i indignats no s'atura amb la repressió d'avui, sinó que continua. És per això que us convoquem avui divendres a les 19h a la plaça per manifestar la nostra indignació, avui també contra la repressió policial. Estem a la plaça ara, no ens mouran, continuarem. Seguim i seguirem. I que l'espurna s'encengui a tots els pobles!

I per tot això exigim la dimissió de Felip Puig, com a màxim responsable polític de l'operació d'aquest matí contra l'acampada.

Si dèiem que no hi ha democràcia, aquesta és la prova definitiva. Les retallades socials, l'atur i el malestar general no es resolen a cops de porra.

FELIP PUIG DIMISSIÓ

acampada9barris 14:47 h.
Com sabreu els mossos han desallotjat pl. de Catalunya i la gent l'ha tornat a okupar. S'han produit fins ara 87 ferits/des i continuen les corredisses pel centre de Barcelona.

Davant l'agressió violenta contra la gent pacífica i la re-okupació de la plaça es llença la convocatòria urgent a tothom:

- 17h mani contra les retallades en sanitat sota el monument de colom.

- 19h concentració a pl. de Catalunya, per protestar contra l'acció dels mossos i tornar a evidenciar el suport a l'acampada.

- 21h caçerolada a pl. de Catalunya

- 22'30h Assemblea a pl. de Catalunya

TOTS/ES a plaça de Catalunya.

1 comentari:

  1. HOLA PARA ALLÁ VOY...COMO TODOS LOS DÍAS.
    Mª TRINIDAD, DE:
    http://www.mtvo-lasmentiras.blogspot.com

    MI SOLIDARIDAD A TOD@S NOS VEMOS Y NOS UNÍMOS EN PLAÇA CATALUNYA A LAS 7 TARDE.
    ABRAZOS.

    ResponElimina