dijous, 24 de març del 2011

Som Radio tanca emisions



Març 22, 2011

Benvolguts/des:

Us comuniquem que degut a les persistents i innumerables extorsions de certes persones que entenen de ràdio i que estan en nòmina d' interessos oposats als interessos de Som Ràdio, dels sabotatges de la senyal FM i d'Internet d' alguns poders establerts ja determinats, d' amenaçes de tancament, denúncies amb les seves corresponents multes impagables i la falta de suport econòmic en general, entre altres, en una franja de temps tant curta, ens ha portat a la total descapitalització i ens veiem incapaços de continuar endavant amb el projecte Som Ràdio.

Per tant ens veiem obligats, en contra de la nostra voluntat que el proper diumenge 27 de Març de 2011, a les 00:00 hores desconnectarem la senyal FM i Internet, que ha portat durant 8 mesos, el missatge de la llibertat del nostre país a les seves ones dia rere dia, apostant sempre per un altre periodisme que ha estat al costat dels interessos de Catalunya i no en contra de Catalunya.

Sempre treballant amb una pluralitat mai vista en els mitjans de comunicació del nostre país, donant veu absolutament a tothom. Perquè nosaltres no tenim res per amagar i perque no tenim por a res. Rebutjem qualsevol tipus de violència i creiem fermament amb el poder de la dialèctica per vèncer i convèncer.

Som Ràdio ha estat elemental en el procés de la construcció nacional i sobirania del poble català, ja que ha creat un precedent en la història de la comunicació a Catalunya, sent la primera Ràdio del país que ha estat al costat sempre dels interessos nacionals catalans, sempre publicant i fent resò de la veritat, amb humiltat però amb ambicions.

Al no haver tingut cap subvenció pública i cap gran patrocinador, no hem estat lligats de peus i mans. La nostra independència com a mitjà de comunicació ens ha permés poder explicar, no com altres, la veritable història de Catalunya, el demencial i brutal espoli fiscal que pateix Catalunya desde fa massa temps, la creació de debat perque la població perdés la por i que es normalitzés el discurs independentista...

Perque només coneixent la situació del nostre país el passat i el present en tots els seu àmbits, ens fa estar sensibilitzats, ens obre els ulls i ens immunitza a la ?realitat? que els poders fàctics amb els seus complices dels mass media han i segueixent imposant-nos.

En certa manera aquesta independència com a mitjà ha tingut la contraindicació de manca de subvencions privades o públiques i per tant ha portat a morir com a projecte, entre altres. En tot cas estem orgullosos d' haver pagat el preu de cloenda de Som Ràdio per una de les fases de la llibertat de Catalunya.

Dit això, voldriem agraïr a totes aquelles persones que han estat al nostre costat, a totes les que ens han escoltat a través de la FM i d' internet, també molt especialment els que han fet aportacions econòmiques i a tots els que han donat el seu temps per un projecte de país com ha estat Som Ràdio, és a dir tots els voluntaris, tertulians i col·laboradors. La experiencia amb tots vosaltres ha estat increible i apassionant.

Ens dol molt fer aquest comunicat i encara que molts s' entristeixin, per l' acomiadament de Som Ràdio de l' espectre radiofònic català, dir-los que la feina no ha estat en va, doncs han demostrat que un altre periodisme, és possible. Que la nostra estima per Catalunya i per la veritat ha sortit endavant.

I que per damunt de tot i havent-hi arriscat el seu temps personal i no haver tingut cap contraprestació econòmica, la seva aportació humana a Catalunya ha estat molt valuosa, doncs ningú pot negar que gràcies a projectes com Som Ràdio i la seva gent, estem més aprop que mai d' assolir la plena sobirania del nostre país, el proper estat d'Europa. Per tant hi ha un abans i un després de Som Ràdio.

Tots i totes hem creat valor afegit a Catalunya. Els que hi són i els que ja no hi són. Tots i cadascún d' ells conten en aquesta històrica tasca.

Estem segurs que algú agafarà el relleu i la propera ràdio o mitjà de comunicació serà encara millor i de més utilitat pel país. També dir-los que els professionals que hi han pencat de valent, trobarán el seu lloc corresponent en un curt espai de temps, no en tinc cap tipus de dubte i s' ho mereixen. Per part de Som Ràdio posarem tot el nostre coneixement i experiència al servei del país en futurs projectes.

Ara hem de mirar endavant, continuar amb aquesta empenta per seguir sumant esforços i animem a tots i totes a que continuin treballant per el pais. Cadascú desde la posició i projecte que cregui més convenient, però no defalliu, Catalunya ens necessita.

Aprofitem aquest comunicat per donar suport a en Vicent Partal i als companys de Vila Web que com a bon mitjà de comunicació català autèntic, es sotmés a la repressió i atac del PSC de l' Ajuntament de Barcelona, intentant-los ofegar economicament amb una multa de 180.000?, sempre, és clar en la recerca de la veritat i per els interessos dels catalans.

Partit Socialista de Catalunya? Seria potser, Partit Feixista de Catalunya. Primer perque no estem en democràcia, segon perque no va haver-hi transició i tercer perque el PSOE/PSC son uns feixistes pactistes. I en vista del seu atac a Vilaweb i també a la consulta sobre la Independència a Barcelona, més aviat tipus Caudillo... Us recorda quelcom ? ? A estos catalanes hay que ahogar-los economicamente? doncs això és el que està fent l' Ajutnament de Barcelona amb el seu PSC, un atac al més pur estil franquista repressor. També als futurs atacs que pateixin els mitjans que treballin per el nostre país i per la veritat, estem al vostre costat ara i sempre!

Però com bé sabeu la Independència de Catalunya no té pas enrera possible i encara que segueixint treballant contra Catalunya...ALEA JACTA EST!

Moltes gràcies a tothom per el suport, continuem fent aquesta lluita possible

Visca Catalunya Lliure!

Fabià Rubio
President del Grup Som

Jonatan Vazquez Martinez
Director General
SOM Ràdio 94,2 Fm y 94,4 Fm
Gran Via de Carles III, 94 (Planta 10)
08028 Barcelona

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada