dilluns, 15 de novembre del 2010

l’exposició La maternitat d’Elna. Bressol de l’exili. 1939-1944.


Benvolguts, Benvolgudes,

Ens plau informar-vos que durant el mes de novembre la ciutat de Rubí acollirà l’exposició La maternitat d’Elna. Bressol de l’exili. 1939-1944.
L’Àmbit d’Identitat i Projecció Exterior de l’Ajuntament de Rubí, juntament amb l’Associació per a la Recuperació de la Memòria Històrica i Democràtica de Rubí Neus Català, us fem saber que el dia 17 de novembre a les 19 hores se celebrarà la inauguració d’aquesta exposició, ubicada a l’Auditori del Museu Vallhonrat, carrer Sant Pere número 77-79 de Rubí.

Aquesta exposició estarà a Rubí del 17 de novembre fins el 29 de novembre en l’horari de dilluns a divendres de 17 a 21 h, i dissabtes i diumenges de 10 a 13 i de 17 a 21 h.

Us comuniquem que al voltant d’aquesta exposició es realitzaran diverses activitats complementàries que estan a la vostra disposició.

- De dilluns a divendres, de 9 a 13 h, a partir del 18 de novembre i fins el 29 de novembre es podran concertar visites per a escoles, instituts, grups, entitats o altres col·lectius interessats. Cal fer reserva prèvia.

- Dimecres 24 de novembre, de 9 a 13 h, Assumpta Montellà, autora del llibre Elna, farà visites guiades i ens parlarà sobre el context històric de l’exposició i del llibre. Per aquesta activitat cal confirmar assistència*.El mateix dimecres 24 de novembre a les 19 h, Assumpta Montellà, farà una xerrada sota el títol La maternitat d’Elna. Bressol de l’exili dirigida a tots els públics. 

*Per a reserves us podeu adreçar, abans del dia 20 de novembre, a La Botiga de Rubí – Oficina de Turisme, ubicada al carrer Maximí Fornés número 23, cantonada amb el carrer Sant Ignasi, al telèfon 93 587 27 60 o bé enviar un correu electrònic a l’adreça botiga@ajrubi.cat.

Us preguem que en feu la màxima difusió entre aquells que poden estar-hi interessats.

Esperant que aquesta proposta sigui atractiva i interessant, esperem tenir l'ocasió de saludar-vos.

Associació per a la Recuperació de la Memòria Històrica i Democràtica de Rubí Neus Català

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada