divendres, 24 de setembre del 2010

Denominació religiosa en un col·legi barcelonés



Els e-cristians fan campanya per a parar el canvi de nom d'un Institut, el Consell Escolar ha decidit eliminar-l'hi nom previ de "mare de déu".

 
Proposta de carta per a enviar a l'Alcalde de Barcelona:

Excel·lentíssim senyor,

El Consell Escolar de l'Institut Mare de Déu de la Mercè ha adoptat un acord amb raons prou convincents per les quals volen canviar-li el nom i deixar-lo reduït a "La Mercè", en concordança amb l'aconfessionalitat dels poders públics i de l'Ajuntament.

Fins ara només podem dir que és un nom confessional que dóna a entendre a tota la ciutadania, creient i no creient, que encara s'afavoreix des dels poders públics el manteniment de creences respectables però particulars.

Tot i que el Consell de Districte de Sants hagi informat desfavorablement al canvi li agrairia que continués endavant aquest procés democràtic, ajustat a dret i que significa un pas més en l'aconfessionalitat real dels poders públics.

Li demanem que, com a màxim responsable municipal, actuï en favor de la decisió del Consell Escolar, atès que només vol fer un canvi no excloent de cap sensibilitat.

Atentament,

Adreça per escriure directament a l'Alcalde:

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada