divendres, 16 de juliol del 2010

Ofrena de flors al Camp de la Bota el dissabte 17 de juliol

Monument en el Camp de la Bota en Sant Adrià


Companys,

Aquesta vegada em comunico amb vosaltres com l'Associació "Fil Roig", però demanar-vos la vostra assistència en el marc de la Festa del PSUC el dissabte 17, a participar a l'ofrena de flors que Fil Roig fem als afusellats al Camp de la Bota, que es realitzarà a les 10,30 del matí.

Comptarem amb la presència del Company Jaume Botey coneixedor bé dels fets ocorreguts al Camp de la Bota, Jaume és nascut al Poble Nou i de petit amb la seva família es va traslladar a viure a la Mina, on tota la seva vida ha treballat i continua el seu treball per la dignitat de les persones que hi vivien i viun i coneixedor de primera mà les atrocitats que hi passaven.

El punt de trobada per a després desplaçar-nos tots junts al Camp de la Bota és a l'entrada del Fòrum a les 10,30 del matí.

Després de l'ofrena anirem tots junts a la Festa on Jaume juntament amb dos companys ciutadans de la Mina ens exposaran la realitat d'aquest barri tant dels temps passats com dels actuals. Us recordo que la festa es fa la Barri de la Mina a Sant Adrià.

Faig una crida a tots per iniciar la festa amb aquest petit record a tots els Republicans y ciutadans d'aquesta ciudat que vilment van afusellà fins l'any 1953 amb tota impunitat en aquest racó de Barcelona.

Carme Conill
FIL ROIG

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada